Одмор у природи

Искусите чари сеоско-планинског туризма

 

Наше домаћинство се налази у срцу резервата биосфере Голија – Студеница. Удаљено 17 км од Ивањице, а од манастира Студеница 25 км. На располагању вам је апартман са кухињом, купатилом, једнокреветном и двокреветном собом и терасом са прелепим погледом. Гости могу уживати у домаћој храни као сто су сир, кајмак, ајвар, џемови као и у домаћим соковима и наравно домаћој ракији. На располагању вам је и роштиљ у дворишту као и кућица од дрвета за децу са тобоганом и љуљашком.

Можете уживати у дугим шетњама пространим ливадама и сеоским путевима, скупљати лековито биље и шумске плодове. Можете учествовати у сеоским радовима и чувању домаћих животиња. У нашој околини можете посетити сем манастира Студенице, манастир Придворуцу – 10км, споменик Дражи Михаијловићу, најстарију хидроцентралу у Србији, уживати у чарима водопада и лепог градског парка окруженог зеленилом – 17 км, Хаџи Продановој пећини -20 км.

Посетите нас

Породица Котуровић вас позива да посетите село “Коиновићи”, доживите и поделите лепе утиске са другима и уживате у лепотама и чарима сеоског планинског туризма. Добродошли!